fredagslista

Hur gammal är du? 15 år gammal är jag.

När vaknade du idag? 07.35, sovmorgon♥

Vad åt du till frukost? En filtallrik.

Vad gällande ditt utseende är du mest nöjd över? Mina ögonfransar maybeeee. Haha..

Vad har du gjort idag? Jag har gått i skolan. Sedan har jag varit och ätit på stan med familjen.
 
Vilken film såg du senast? Pojken i randig pyjamas.  

Beskriv en perfekt dag: Det är jullov och jag är i min stuga i Hemavan och åker skidor med vänner och har det allmänt bra:)
Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Platsen jag befinner mig på just nu är mitt rum och det är stökigt. 

Vad lyssnar du på just nu?
 Counting Stars med OneRepublic.

Hur går du helst klädd? Hemma går jag helst klätt i myskläder men på skolan typ jeans och nån tröja/kofta. 
Är du morgon eller kvällsmänniska? Morgon!

Vilket är ditt bästa ämne i skolan?
  Idrott.

Vad köpte du senast? En julklapp till min mor och far;) 
 
Vad har du i dina fickor? Skåpnyckel och en hårsnodd.
Vilken är din favoritaffär? H&M, Gina och Forever 21 tror jag..
 
Är du blyg? Beror på vad det gäller men för det mesta nej. 

Har du några husdjur? Jajemen, en hund.

Har du svenskt ursprung? Jajemen.

Vilka smeknamn har du haft? Har väl inte något speciellt smeknamn men Jullan får jag ofta höra. 
 
Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: 1. Är helt besatt av isbitar. Går jämt runt och knaprar på isbitar när jag är hemma. 2. Jag hatar att ta beslut. Kan verkligen inte bestämma mig för saker. 3. Jag saknar att tävla i slalom hur mycket som helst. Hade aldrig trott man kunde sakna en sport så mycket som jag gör.
Okej, dom här tre sakerna sög men jag kommer inte på nått.
bild från 2011 men hittade ingen nyare. 
 
tog listan från wilma.

torsdag

Hej på er!
 
Ännu en tråkig grå novemberdag avklarad. Det är verkligen kolsvart när jag går till skolan och från skolan!! Usch, man blir så trött av det. Vill att det ska komma snö som ljusar upp lite!
Dagen då, rullade på bra. Hade läsförståelseprov i tyska som gick riktigt bra och sedan var jag på extramatten efter skolan för att få lite bättre koll innan provet på måndag. Och även det gick bra. Känns som det mesta sitter nu. Så skönt att känna så nån gång. Nu är det endast so-provet jag är lite orolig för. 
Jaja, nu sitter jag i alla fall insmord i en ansiktismask och ska snart hoppa i säng. 
Vi hörs, kram
arkivbild från 2012

Onsdag

Hej där!

Hann inte blogga igår pga av att jag hade inte tid helt enkelt. Tränade och pluggade. 
Dagen då, haft en bra dag. Hade endast tre lektioner sedan har vi haft soundcheck inför kvällen då vi har ensemblekonsert. Blir kul!!
Nu sitter jag i bussen påväg hem. 
Vi hörs, kram!

Nivea-lip butter

Tänkte tipsa er om dessa läppbalsam från Nivea.
Fick dessa igår av mammsen som varit i Berlin. Märket Nivea kommer tydligen från Berlin så fick en hel hög med små Niveasaker.
Hur som helst, har jag användt det under dagen och tycker de verkar jättebra. Och dessutom luktar dom uuuunderbart! 
Perfekt nu denna årstid då läpparna är så torra!!

måndag

Hej där!
 
Då var det måndag igen. Av någon konstig anledning gillar jag måndagar. Har skönt schema på måndagar och man har som kickat igång veckan, haha!
Just nu sitter jag och deppar lite över hur mycket plugg vi kommer ha de kommande veckorna innan jul. Men tanken på att det är jul om 29 dagar får mig gladare. Längtar så mycket! 
Ikväll ska jag börja ta tag i plugget, så jag inte sparar allt till sista sekund. För det kommer verkligen inte funka med tanke på hur mycket som ska göras. 
Ha en fortsatt bra måndag!
Kram♥
dagens klädsel.
kofta(NY), Forever 21   /    topp, Bik bok    /     jeans, Dr.denim   

Weekend

Heeej på er!!

Hade en superbra kväll hemma hos Jossan igår. Vilka härliga tjejer!
Kom hem vid 12 tiden och då tvättade jag mig och hoppade i säng. 
Idag klev jag upp vid 10 och min morgon ägnade jag åt att försöka få tag på linnea... Gick inte så bra så slutade med att jag stod och knackade på hennes fönster tills hon vakna, haha! För vi skulle nämligen fara och träna på Iksu . Efter en 40 minuter så kom vi oss iväg och träna. Körde lite styrka och ett mördarpass. Skönt att röra på sig! 
Nu har jag just duschat och ska lägga mig och se serier, är fruktansvärt trött..
Vi hörs, kram!

Bilder från gårkvällen, alla bilder är Alvas.

Lördag

Dagen har varit supermysig. Varit på stan med mormor och julhandlat lite. Fick dock endast med mig en julklapp. Men har nu fått lite mer idéer om vad jag ska köpa till alla. 
Ska snart bege mig mot Jossan för att fira att hon fyllt 15! Blir braa!
Kram

fredag

Helg igen.
Så skönt! Veckorna går så fort!! Känns som det nyss var helg. Men skönt med lite ledighet i alla fall. 
Dagen har varit otroligt skönt. Haft ett hål och sedan fick vi sluta tidigare. Det var till och med ljust utomhus när jag gick från skolan! Det brukar var kolsvart... 
Har inte så mycket planer för helgen, förutom att jag ska och julklappshandla med mormor imorgon. Blir bra!
För kvällen vet jag inte riktigt än. Får se vad som händer. Kram

mina tankar kring gymnasiet

Hej!
 
Fick en kommentar som undrade vad jag ska välja till gymnasiet. Så tänkte att jag kunde göra ett inlägg om det. För jag själv tycker det är väldigt roligt att läsa på andra bloggar om vad dom tänker om gymnasiet. 
I tisdags var jag i alla fall på gymnasiebesök på Draggen och Midgård. På Draggen besökte jag ekonomi och på Midgård estetik och media. 
Och om jag ska vara ärlig är jag väldigt osäker på vad jag ska välja. Finns ju så himla mycket att välja mellan, vilket gör mig osäker. Jag känner mig verkligen helt förvirrad. Allt är bara en röra. Imorgon har jag bokat tid hos SYV:en och hoppas då att jag ska få det lite klarare för mig vad som passar just mig. 
Linjen estetik och media verkar i alla fall som en jätterolig linje för mig som är intresserad av att fota och så. Men tyvärr kändes inte Midgård som en skola för mig. Kände mig lite malplacerad. 
Linjen ekonomi verkade också bra. Dock tror inte att jag kommer att ha det lika roligt som om jag väljer estetik och media men kommer nog få en bättre "grund". 
Men eftersom jag är väldigt osäker kan det lika gärna bli någon helt annan linje. Jag får se hur det blir. Är ju ett tag kvar ändå. 
KRAM!

julklappstips

Hej där!
 
Har fått önskemål om att ge förslag på lite julklappar. Det är ju verkligen inte länge kvar nu. Enligt min nedräkning på mobilen så är det bara 34 dagar kvar. Känns ju helt orimligt!!! Herreguuud, på 34 dagar ska det alltså hinna komma snö, man ska köpt alla julklappar, julpyntat och allt vad det är som ska fixas inför julafton. Men roligt känns det. Älskar julen så mycket.
I collaget jag gjort har jag numrerat alla grejer så ni lättare ska kunna veta vilken beskrivning som hör till vilken. Hoppas ni uppskattar det.
Kram
 
1. Marc jacobs plånbok. Tycker den är sååå fin! Dock kostar ju en del men finns massvis med liknande billigare altenativ. 
2. Smink. Smink kan man väl aldrig få nog av? I alla fall inte jag. Tycker det är jätte roligt att få.
3. Någon snygg jacka. Den på bilden kommer från sheinside.com.
4. Johnny bulls. Grymt snygga skor och snäppet billigare än prime boots som dom liknar väldigt mycket. Dock kostar ju även Johnny bullsen en del men finns säkert flera andra liknande skor för en billigare peng.
5. Parfym. En grej jag alltid tycker är roligt att få. Gärna ett set med några små olika. 
6. Kläder. Kläder är ju alltid roligt att få. På bilden tog jag bara ett exempel på en snygg polotröja från H&M.
7. Klocka. Klockor har ju blivit väldigt populärt. Tycker den på bilden är väldigt fin. Den är från Ur&Penn och kostar runt 300, vilket jag tycker är ett ganska lämpligt pris på en julklapp. Fast det beror ju helt från person till person hur mycket man är villig att lägga ut på julklappen.
8. Armband. Tunna enkla kedjearmband är ju något dom flesta tycker om. Det på bilden är Thomas Sabo och kostar runt 400kr. Men eftersom dessa armband blivit väldigt populära vet jag att det finns massvis med liknande armband för en billigare slant.
9. Presentkort. Funkar alltid!!
10. Sminkborstar. Jag fullkomligt ÄLSKAR sminkborstar. Kan nog aldrig få nog av dom. 
11. Fotobok. En personlig och rolig julklapp att ge bort. Finns att göra på massvis med hemsidor, b.la photobox.se.
12. Egendesignat mobilskal. Ännu en personlig och rolig julklapp att ge bort. Finns också att göra på photobox.se.
 
Obs! Vill även tilläga att detta inte är min önskelista utan bara tips på julklappar.

black skirt

Hej där!
 
Skrev inte igår för hade ingen lust om jag ska vara ärlig. Haft en asbra helg i alla fall! I lördagskväll hade jag spakväll med johanna. Hade det mycket mysigt. Igår så var jag en snabbis med stina och linnea på stan innan jag for vidare på tennisträning. Efter det tog jag det lungt och åt en riktig lyxmiddag som pappa gjort med älgfilé och pommes och beasås. Senare mot kvällen kom linnea hit och vi tittade på Solsidan och Bron, och pratade. 
Idag då, måndag igen. Känns som helgen varit lång så gjorde inte så mycket med skola igen. Eller såklart är det inte kul med skola men det funkade. Slutade vid 20 över 2, kom hem och skulle skynda mig att ta lite bilder utomhus innan det blev allt för mörkt. När jag ställt upp allt och skulle fota märker jag att min självutlösare inte funkar.. Så jag fick gå in och fota. Vilket jag hatar. I spegeln dessutom när inte självutlösaren funkade. Kul.... 
Hyffasde bilder blev det i alla fall. Ni ser i alla fall vad jag har på mig. 
Nu ska jag lägga mig och se serier. Kram
tröja, (linneas) gina tricot   /    kjol(NY!), H&M     /     skor, converse

Weekend

Hej där!

Har varit glest med uppdatering här men har gjort mycket annat.
Igår(fredag) for jag efter skolan hem och fixade mig lite för att sedan fara till Stina med Linnea och käka pizza. Tog bussen dit och åt god pizza. Sedan for vi vidare till Udominate arena och såg Iksu vs dalen! Efter det promenarade vi till stan och lyckades missa bussen med typ 1 sekund... Tillslut kom vi oss iaf hem efter att ha väntat på bussen i 30 min. 
Satte oss då bänkade framför tv:n för att se fotboll med massa gott. 
Sedan hade jag en super mysig kväll hemma hos Linnea!! Bästa på länge❤️ Kom inte hem för än 2 någon gång!
Idag då, vaknade vid 9. Tog det lungt sedan cykla jag och linnea till musköten för att se ännu en innebandymatch. Mötte även upp Stina där. Sedan for vi till stan och för att se Emelie och Tommy sjunga på ett litet bibliotek/cafè. Väldigt mysigt. Dom är sååå duktiga!!
Gick sedan en kortis på stan och hittade en kjol för hundralappen som jag är väldigt nöjd med. 
Nu ligger jag och linnea på sängen och myser med musik, och tänker på hur mycket vi hunnit med på en kväll och en dag!! Haha..
Snart blir det middag med familjen. Kram

thursday

Hej!
 
Dagen har varit bra. Inga konsigheter. Har fått en del kommentarer om önskeinlägg och ska göra några av dom. Tack för tipsen! Fortsätt gärna kommentera!!
Efter skolan hade jag tänkt ta och komma ikapp i matteboken men hamnade i soffan och såg två avsnitt av Gossip girl. Det är såå bra:) Nu ska jag snart äta och sedan måste jag jobba matte. Sedan hade jag nog tänkt beställa lite kläder eller börja fundera på julklappar. Julen närmar sig hörrni!! 40 dagar till julafton! Låter kanske länge men kan nästan lova er att det kommer gå med en rasande fart!
Ha deeet♥
två från idag

vad vill ni läsa om??

Hej!
 
Har varit dåligt med bloggning trots att jag inte har någonting i skolan. Och detta beror på att jag har inte en aning om vad jag ska blogga om. Kan inte fota bra bilder pga av att det är mörkt när jag kommer hem från skolan och dagarna flyter på utan något intressant att blogga om. Så snällasnällagulliga ni, kom med förslag!!!!! Lämna bara en liten kommentar här nedan om vad ni skulle vilja läsa om här på bloggen. Skulle vara snällt♥
Nu ska jag lägga mig och se Gossip girl. Puss och kram
gammal bild på mig från i höstas.

långt hår

Hej där!
 
Dagen har varit dryyg. Har varit sååå trött. Och så långt ifrån fin man kan komma... Har haft världeeens fuldag. Usch, har bara velat hemma och gömma mig under täcket! 
Efter skolan i alla fall så har jag legat i soffan och sett tre avsnitt av gossip girl. Har inget plugg denhär veckan så jag njuter på bästa möjliga sätt. Så skönt!
Atm sitter jag och kollar på lite gamla bilder från när jag hade långt hår! Saknar det så mycket. Jag är otroligt less på mitt hur just nu. Det liksom bara hänger där. Kan inte göra något med det för det är som i en mellanlängd som jag INTE gillar. Men nu har jag bestämt mig för att spara. Så det blir långt och fint:)
Förresten hörrni, är det töntigt att skriva "atm"? Jag har inte riktigt bestämt mig om det är det, så nu skrev jag det ändå.. Hahah!!:)
Kramis

Gårkvällen

Hej!!
Förlåt för jag inte bloggat så bra. Har ingen anledning egentligen, bara blev så. 
Hur som helst hade jag en jättemysig och bra gårkväll. Världens bästa tjejer!! Har alltid så trevligt med dom. 
Idag har jag tränat, slöat och varit hos mormor.
Haft en skön dag. 
Kraaaam

Två från gårkvällen. 
Tog första bilden från linneas instagram.. Därför är hon inte med på bilden.

lördagmorgon

godmorgon!
 
Sov ut imorse och nu ligger jag i sängen och ska se andra avsnittet av gossip girl. Har just börjat se den serien. Jag är ju inget jättestort fan av serier men bestämde mig för att börja se denna serie nu för alla säger ju att den är så bra:) 
Ska ner på stan och göra lite ärenden idag, ikväll står middag med tjejerna på schemat. Blir bra!
Kramis
 

helg mina vänner

Såå underbart skönt med fredag och helg. Veckan som kommer har vi inget plugg vilket gör mig ännu mer glad!
No-provet vi hade idag gick dock inte som tänkt. Svårare än vad jag trodde.. Känns dock skönt att få det ur världen. Ikväll ska jag umgås med Wilma. Inte riktigt bestämt vad vi ska gör men det blir säkert bra. 
Har inte så mycket planer för helgen förutom middag med tjejerna och jag måste på stan och göra några ärenden. 
Känns bra!!
Kram♥
arkivbild

skön onsdag

Hej på er!
 
Dagen har varit otroligt skön. Började dagen med utvecklingssamtal som gick fint. Hade sedan endast tre lektioner och sedan slutade jag!! Hade ledig eftermiddag idag pga av att lärarna skulle planera. Skönt. Nu ska jag alldelens strax ta tag i plugget, men först hade jag tänkt fixa lite med designen. Sedan vid halv 5-tiden ska jag iväg på brottningsträning med laget. 
Ha deeet!!:)

tuesday inspo

Känner mig så trött. Trött i huvudet. Vädret är så trist. Duggregn och himmeln hänger grå över umeå. 
Tycker inte om dethär vädret.. Passade bra med lite inspobilder från tumblr. Kan verkligen sitta där och titta i en evighet. 
Hoppas ni har det bra, love.
 

måndag

Hej där!

Då var det måndag och skola igen. Varit trött hela dagen. Försov mig imorse så fick inte bästa starten på dagen.. Av någon anledning blir jag alltid tröttare när jag försover mig än vaknar i tid.
Annars gick dagen bra. Fick tillbaka 2 prov och en inlämningsuppgift. Blev nöjd med matteprovet, de andra blev jag mindre nöjd med tyvärr. Känns som jag pluggar så mycket men det visar sig inte på proven, åhh blir frustrerad.
Nu ska jag fortsätta att plugga. Kramis

hemma

Heej!!

Kom hem från Hemavan vid 4-tiden idag. Har haft det bra i Hemavan. Så skönt att vara där. Fick även träffa johanna som jag inte träffat sen i somras. Så det var jättetrevligt!!
Här hemma i eftermiddag har jag börjat kolla lite på plugg och efter det for jag ut och sprang. Sprang en bra bit. Skönt att rensa tankarna. 
Nu ska jag titta solsidan, duscha och sedan sova. 
Imorgon börjar skolan. Känns jobbigt. Vart tog lovet vägen???
Ha en skön kväll i alla fall, kram.

bilder från Hemavan och idag

RSS 2.0