praovecka

Hej!
 
I veckan är det praovecka för min del. Jag praoar på Svt. Idag fick jag gå på en liten rundvandring i Svthuset. Det var roligt, särskilt att se i studiorna hur det såg ut när dom filmade. Jag tror denna vecka kommer bli jätterolig verkligen. Imorgon "jobbar" jag ända till klockan 7 för att imorgon ska vi spela in go kväll. Blir roligt!!
Var ut och fotade nyss. Fick några bra bilder.
Hadee

Prommis

Efter träningen blev det att jag for till stina för att gå en liten promenad. Så underbart väder idag. Hösten är verkligen här nu. Efter det fikade vi lite och tog det lungt. Sen for jag hem och duscha och nu sitter jag här. En riktigt mysig söndag. Love




fotovägg

hej på er!
 
Snart ska jag iväg på tennisträning. Blir skönt att röra på sig. Sedan tror jag att jag ska ut och springa eller iaf gå en sväng i det fina höstvädret. Får se hur trött jag blir efter tennisen. 
Igår kväll så hittade jag linnea och ellen att vara med, så det blev en rolig kväll. Bakade kladdkaka, såg en skräckis och en drama, sjukt bra var dramafilmen!!! Kom dock inte ihåg vad den hette. Sedan for vi ut en sväng med mopparna haha. Det var roligt.
Har förresten glömt o visa min fotovägg jag gjort. Blev supersuper nöjd!! 
Men nu ska jag bege mig på träning. Kramis.
ojsan, en bild hade råkat blivit lite sne.. haha
 

lördag

Sköna lördag.
Tog det lungt hela morgonen. Sedan for jag och Johanna på stan en snabbis. Hittade ett par byxor för 49 spän på Bik bok, vilket kap!!! 
Ikväll ser det ut att bli en lung kväll. Ville hitta på något men nån men alla verkar ju vara uppbokade... Så jag får se hur det blir. 
Vi hörs! Ha en bra lördag alla fina
 

Fredagen

Hej där!

Jag suger på att blogga. Har inga ursäkter. Det bara blev så den här veckan... 
Jaja, skoladagen rullade på bra. Skönt med fredag!!
Runt 6-tiden kom bästa tjejorna för middag. Hade en mysig kväll med prat, skratt, idol och lite sällskapsspel. 
Nu ska jag se ett avsnitt av pll sen ska jag sova. 
Godnatt!:)

tisdag

hej där!
 
Varit dålig på blogga men har pluggat. Idag hade jag prov i första världskriget som gick sådär. Godkänt blir det nog i alla fall.
Efter skolan for jag hem och tog det lungt sedan for jag och pappa ut och orienterade litegrann. Måste träna på det till idrotten så det inte slutar som förra året då jag åkte hem med lärarn för jag sprang vilse och missade bussen...
Hahah nä men får hoppas det går bättre den här gången. 
Ikväll ska jag bara dega framför tv:n. Kramis
bild från i somras

senaste inköpen

Hej på er!
 
Gårkvällen blev jättebra, som jag sa var vi på great eastern och åt god mat. Mätt och belåten for jag och linnea och såg idol hos henne. Mys. 
Imorse hade jag tidigt morgonmatch. Sista matchen för säsongen. Matchen slutade 1-1 vilket var riktigt surt. Efter det for jag och linnea på stan. Och (såklart) köpte jag något fast jag egentligen inte skulle. Ett par jeans fick det bli. Köpte även en tröja men ångrade mig när jag kom så den ska jag lämna tillbaka. 
Här får ni bilder på inköpen dom senaste två veckorna..
blus, vero moda, 150kr(rea,ord.pris 299) /    jacka, kappahl, 599kr  /  linne, röda korset, 30 kr  / jeans, H&M, 199kr

Freeedag

Hej där!
 
Då var ännu en vecka avklarad, skönt!!
Efter skolan for jag hem och vilade en stund, hade så fruktansvärt ont i magen. Pappa hade även kommit hem efter att ha varit borta i USA i en vecka<3 Så det var roligt att träffa han. Han hade med sig ett par vita låga Converse(!!) och en true religon t-shirt. Glaaad!
Nu ska jag och käka med vännerna på great eastern. 
Vi hörs! Kram



onsdag

Hej där!
 
Förlåt att jag inte bloggat. Men har så mycket att göra så hinner inte riktigt. Nu slänger jag iaf in ett inlägg innan idol börjar. 
Dagen rulla på bra. Efter skolan for jag hem till mormor och fikade där, sedan for vi runt på lite på olika second handbutiker i stan. Jag behövde köpa en gammal spetsgardin till slöjden där vi håller på med återbruk. Jag har tänkt göra en kjol av en spetsgardin. Hittade en jättefin spetsgardin för ynka 15 kr!! Jag hittade även ett jättefint spetslinne som jag köpte. 
Har tyvärr inte hunnit ta några bilder än på det. Men till helgen kommer det bilder på mina senaste inköp!
Nu ska jag mysa ner mig framför tv:n. Kramis
har dåligt med bilder så ni får en bild från i somras.

skolfoto

Hej där!
Idag efter skolan for jag och tog bort ett födelsemärke. Var nervös innan men det gick bra. 4 stygn blev det. När jag kom hem så hämtade jag in posten och där hittade jag skolfotona!!Blev faktiskt nöjd, dock inte med enskilda. Men det får funka. Snart ska jag bege mig på träning. KramisBloggar detta inlägg från mobilen hoppas det ser bra ut..

lördag

Hej på er!
 
For ner på stan med Stina idag. Hittade en jacka och en blus. Har verkligen letat överallt efter en jacka och nu hittade jag en som jag gillade. Inte helt perfekt men den får funka! Visar bilder sen nån dag.
Ikväll ska jag på middag till ebba. Mysigt. 
Vi hörs, haa det!
sjal, cubus  skinnjacka, h&m   blus, h&m   väska, turkiet   skärp, ?   halsband, åhlens(tror jag)  cardigan, zara  byxor, hollister  skor, från london

yesterdays

Hej där!
 
Igår efter skolan for jag och klippte mig hos clara. Jag är verkligen jättenöjd!! Kort och fräscht. Ska visa er bilder på det sen, har inte hunnit ta några än. Sen måste återigen få tacka Clara som klippte mig, TACK så hemskt mycket!!
Efter det for jag hem och åt, sedan kom clara och frida och sen for vi vidare för att titta på innebandymatch med alexander och erik. Det blev en rolig kväll. 
Idag måste jag på stan för att göra några ärenden. Bl.a hitta en jacka. 
Vi hörs, kram
 
Såhär så jag ut igår. Hann inte lägga upp det då.
 

jag

Hej på er!
 
Efter skolan gick jag ut och fotade lite i det fina vädret. Det är så vackert ute nu. Blev faktiskt väldigt nöjd med bilderna. Ljuset blev så fint. Tycker det är svårt att fota i sol men fick till det nu:) 
Snart ska jag nog bege mig ut på en springtur. 
Vi hörs, ha deet!
 har massor med fler bilder, dom kommer i något annan inlägg:)

receptet

Här kommer receptet på frappuccinon.
 

baggy jeans

Hej där!
 
Dagen har varit bra. Gillar onsdagar.
Hade en slapp klädsel idag. Lösa jeans och en tshirt. Skönt men ändå ganska snyggt. På fötterna hade jag mina vinröda vansskor. 
Ikväll så är det fotbollsmatch som står på schemat. Hoppas på en vinst denna gång. 
Just ja, det har även kommit frågor om receptet till frappuccinon och jag ska lägga ut det så fort jag kan. Kram
 

Frappuccino

Hej där!
 
Idag har jag, hanna och wilma suttit i uppehållsrummet hela dagen och suttit i kassan där. Skönt att slippa alla vanliga lektioner... Efter skolan for vi hem till mig och gjorde en frappuccino för första gången. Och guuud vad gott det blev. Smakade som på ett café verkligen!! Och enkelt var det också!! Egentligen skulle man ha grädde som topping också med det skippade vi för vi hade ingen grädde. Men det var super gott ändå. Säg till om ni vill jag ska lägga ut receptet! 
Vi hörs, kram
provade he sirap i ett av glasen på kanterna men det gick sådär, haha...

måndag

Hej på er!
 
Konfaträffen var jätterolig. Det är så underbart att få träffa alla igen. Världens bästa gäng♥ 
 
Dagen har flytit på bra. Har varit så glad och pigg idag. Snart ska jag bege mig på fotbollsträning, vilket ska bli kul eftersom det var så längesen jag tränade pga av att jag varit sjuk. Men nu är jag frisk och har mycket spring i bena;)
Har inte så mycket bilder från helgen, så ni får några bilder som jag tog för några dagar sedan.
 

snabbis

Hej på er!

Skriver ett litet snabbt inlägg nu för ska snart iväg på konfaåterträff. Kommer hem imorgon eftermiddag. Kommer inte kunna blogga något där borta så då vet ni varför det kommer bli så dålig uppdatering i helgen. Har inga bra bilder på mobilen så ni får en bild på mig från idag.
Ha deeet


hipphipphurra!!

Hej på er!
 
Idag är ingen vanlig dag för det är Linneas födelsedag, hurra hurra hurra!! Grattis på födelsedagen bruttan!!!!:D
 
Sa ju igår att jag mådde mycket bättre men mot kvällen fick jag lite feber och mådde inte alls bra. Så jag stannade hemma från skolan idag. Nu har jag ingen feber, endast trött och snorig. Så det var nog bra att jag stannade hemma och vila så jag är frisk till helgen då jag ska på konfirmationsåterträff i munkviken. Kommer blir såååå roligt att träffa alla!!
GRATTIS!!!!!!

pink

Hej på er!
 
Idag hade vi skolfoto. Blev faktiskt nöjd för en gång skull med fotot. Dock inte det enskilda men det med klassen på funkade faktiskt. 
Mår föressten mycket bättre idag!! Är piggare och kryare i kroppen, men fortfarade väldiiiigt snorig. 
Ikväll blir det ännu en lung kväll. Med lite plugg, och sedan blir det idol. 
Ha deet

inte riktigt kry

hej där!
 
Tog mig igenom en jobbig dag i skolan. Mår inte riktigt bra.. Ont i halsen och hängig. Så ikväll blir det en tidig kväll med hopp om att vakna upp som en piggare Julia. 
Har inte så mycket mer att säga än så. 
Vi hörs, ha deet!
 

nytt

Hej på er!
 
Har varit så grymt trött idag på skolan. Har bara velat hem och sova!! Men jag tog mig igenom dagen och efter skolan behövde jag fara ner på stan och göra några ärenden. Sedan for jag till tandläkarn. Det gick bra och nu är jag hemma och ska strax äta. Sedan är det träning som står på schemat, dock mår min hals inte så bra idag, men jag ska prova träna i alla fall..
 
detta fick jag med mig hem från stan.
conceler, 99kr, Åhlens    solpuder, 40kr, H&M

Helgen

Hej på er!

Fredagen spenderade jag med stina och linnea. Stina hade gjort jättemysigt med en massa gott. Vi satt och pratade och såg på film. En väldigt mysig kväll.
Igår kväll var jag och åt hos Clara. Sedan for vi till Alexander och var där. Kom massor med folk dit så det var kul. Nu ska jag och luncha med Clarorna och några till.
Kram


RSS 2.0