miami 75

Har bestämt mig för att fara till Hemavan. Far vid lunchtid idag. Uppdatering kommer bli dålig. Ska försöka slänga in nått inlägg. Kommer antingen hem på lördag eller söndag.
 
Vill även passa på att tipsa er om nagellacket ni ser på bilden nedan. Fin färg, håller länge och torkar snabbt! Super!
Ha ett fortsatt bra lov och njuuut, kram♥

tycker om dig

Godmorgon på er♥
 
Imorse vaknade jag desto tidigare än igår av grannen som levde om utanför mitt fönster.. Men det kanske var lika bra, så inte hela dagen försvinner..
Annars då, familjen far till fjällen idag men jag är så osäker på om jag ska följa med eller inte... Kan inte bstämma mig!! Så jag får se hur jag gör. Jag vill både stanna hemma och fara.. Men tyvärr är det ju väldigt svårt att vara på två ställen samtidigt. 
Nu ska jag ta och måla mina naglar.
Kram

jag

Hejhej!
 
Imorse sov jag ut ordentligt! Blev helt chockad när jag kollade på klockan, 11.00!! Hahah jag som brukar vakna senast klockan 9... Men det var skönt med 10 timmars sömn. Åt sedan brunch och sen for jag och spelade tennis med Ebba och Kalle. Det var riktigt roligt! 
Sedan har jag mest tagit det lungt hemma. For till mormor och åt god middag. 
Kom för en liten stund sen hem och får se vad som händer ikväll, troligen ska jag umgås med linnea. Kram
Här kommer bilderna på mig från att jag och linnea var och fotade. 

en tisdag

Hej där!
 
Vid 12 tiden idag kom Sannah till mig. Vi for ut och fotade i det fina vädret. Vi cyklade en ganska lång tur ner till älven där vi stannade och fotade. Fick många fina bilder, men det var lite svårfotat för det blåste så mycket.. Haha hade lite svårt att få styr på håret..
Har iaf massvis med bilder att visa er nu med tanke på att jag var ute och fotade igår också:) 
Här kommer iaf bilder från dagen.
 

gårkvällen

Hade en jättebra gårkväll. For på stan med linnea och stina och fika waynes. Pratade och myste. Sen for jag och linnea hem till mig och sov. Vaknade imorse vid 10-tiden och åt en god frukost. Åh så underbart att ta långa frukostar när man har tid!!
Uppdaterar mer om dagen senare:)
Kraam

linnea

Här kommer ett gäng med bilder på linnea från idag. Hon är så snygg!!!!
Kraaam

senaste

Hej!!

Haft en mysig måndag men linnea. Fotat och lyssnat på musik. Fick en hel del med fina bilder soom kommer upp framöver. 
Nu tänkte jag visa mina senaste inköp som jag lovat. Är mycket nöjd med allt!!:)
topp, bikbok 99:-   /   guld halsband, H&M  99:-  /   jeans, cubus, 499:-   /  linne, cubus  129:-

Snabbis

Hej!!

Jag ursäktar så mycket för att jag inte lagt upp dom senaste inköpen, men efter tennisen när jag tänkt att jag skulle fota så hade det blivit jättedåligt väder och typ mörkt så jag kunde inte... Men imorgon kommer jag fota har jag bestämt mig för!! Men vågar inte lova något för man vet ju aldrig med väder och så..
Ha en härlig söndagkväll och njut av att inte ha söndagsångest:)



27/10-13

Hej på er!
 
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. 
Nu ska jag snart iväg på tennis och efter det hade jag tänkt fota lite till er. Bla annat mina senaste inköp:) Så håll utkik på bloggen senare idag. 
Igår var jag iaf med ebba! Vilket var väldigt roligt med tanke på hur längesedan det var vi träffades!! På kvällen for jag till Sofia och hade det bra. Hade en bra lördag.
Vi hörs, kram
arkivbild

glad

Det är lov. Fått biljetter till Avicii. Det gick bättre än förväntat på matteprovet. 
Dom tre grejerna har gjort mig glad idag. 
Såååå underbart med lov!! Verkligenverkligen efterlängtat. 
Vid halv tio tiden idag fick jag även reda på att Stinas syrra fixat biljetter till mig och stina till Avicii!!! OHGOOOOD!! Så grymt galet taggad:):):)
Och ett plus i kanten på det där gick det bättre än förväntat på matteprovet. Åh vad jag är glad♥
Efter skolan for jag med linnea ner på stan för att kolla in den nya gallerian, Utopia. Roligt att få umgås med linnea, var så längesedan! Och nya gallerian är ju aaascool. Känns som en riktig storstad. Fick med mig två grejer hem. Ett linne och ett halsband. Ska visa er mina senaste inköp i helgen hade jag tänkt. 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa Vecko revyn. 
Love to you all♥

Torsdag

Hej där! 

Uppdaterar er lite snabbt från mobilen. Kom hem från skolan vid halv 5 tiden efter att ha varit på två extralektioner för matte. Kan i princip ingenting inför matteprovet imorgon. Det känns helt och hållet åt skogen... Blir så irriterad. Jag är såå less. Tur att det är lov snart!! För jag orkar inte så mycket till nu. Är helt slut på dagarna... 
Nu ska jag snart bege mig på ett möte med fotbollen. 
Något som gjorde mig lite gladare var att mamma hade köpt min favvotidning till mig!!:)
Ha deeet!

saknar.

Hej på er!
 
Det är sånna här dagar man inser hur mycket man saknar värmen. Idag har det varit slask och regn ute. Fick skjuts till skolan för det regna så mycket. Uschuschusch..
Ikväll står det som vanligt plugg på schemat. Jag är såååå less på plugga. Det enda jag vill är att ha lov!! Men om två dagar så:)
Ha en bra onsdag, kramis.

tisdag

hejhej!
 
Skulle gå ut och fota hade jag tänkt så ni skulle få se vad jag hade på mig men så började det regna.. Åh vad irriterad jag blev... Så då satte jag igång att fota inne men det blev så fula bilder så jag får fota om bilderna nån annan dag så ska jag visa er! För jag hade faktiskt på mig mina nya saker som jag köpte på cubus som jag lovat visa er. Så det kommer upp nån gång när jag har tid att fota dom bilderna. 
Hur som helst har väl dagen var bra. Inget speciellt. 
Kvällen kommer jag ägna åt att plugga. Är så trött så får se hur länge jag orkar, eller om jag ens orkar... 
Ha en bra tisdag♥
arkivbilder.

Octane jane store

Hej!
 
Jag skulle vilja tipsa er om en ny webbshophemsida vid namn Octane Jane Store. Än så länge finns det inte så jättestort sortiment, men det kommer skulle jag tro! Använd koden "Julia" i kassan så får ni fri frakt. Så titta in där och kolla om ni hittar något som faller er i smaken:)
Här nedan kommer mina favoriter från Octane jane store. Klicka hääär, eller på bilden så kommer ni direkt till hemsidan!!
 

all black

Hej där!
 
Dagen flöt på bra. Efter skolan for jag och tog gardasilspruta och sedan har jag suttit med en skoluppgiften där vi ska använda fotona som jag visade i förra inlägget. Tog längre tid än jag trodde men nu är det äntligen klart! 
Ikväll ska jag nog träna fotboll och få se om jag orkar plugga nå mer.. Trött i huvudet. Kommer ett till inlägg om ett tag. Kram
såhär såg jag ut idag
tröja, hemmasydd    jeans, dr.denim    klocka, www.lightinthebox.com   skor, din sko

nöjd

Hej där!
 
Hade en bra dag igår i skellefteå. Först var jag och familjen på stan, fick då med mig två saker hem som jag är dö nöjd med!! Visar er det senare nån dag. Sedan for vi hem till farmor och farfar. 
Idag har jag hunnit med mycket. Sov ut imorse och sedan satte jag igång med att plugga. Sedan for jag på träning. Efter träningen kom wilma hit och vi fotade bilder till ett arbete vi gör på skolan. Blev supernöjd med resultatet!! Blev precis som jag hoppats:) Efter det fortsatte jag med pluggningen och har pluggat typ konstant till nu. Känner mig jättenöjd. Känns bra inför provet faktiskt. Så skönt att få känna sig nöjd någon gång!!
Vi hörs imorgon, kram.
bilder till ett skolarbete.

i bilen

Heeej!

Hade en jättebra gårkväll. Det var kul att se ruffriders och det var trevligt att umgås med lucas!:) 
Nu sitter jag i bilen påväg till skellefteå. Vart tänkt att vi skulle på hockey men dom vi skulle gå med blev sjuka så det blev inställt nu ska vi istället och hälsa på farmor och farfar. Men först ska vi en tur på stan där.
Ha en fin lördag

fredag

Hej där!!

Då var ännu en vecka avklarad. Känns som det nyss var måndag?? Men skönt i alla fall!! Ikväll kommer lucas hit och vi ska fara på ruffriders, haha... Nä men det blir nog trevligt. 
Ha en bra fredag!



telescopic

Hej där!
 
Fick en fråga för nån dag sedan om vad jag använder för mascara. Och jag använder Loreal Telescopic. Min absoluta favoritmascara. Den ger långa, separerade fransar. Dock första gångerna du använder den kan den vara lite väl "blöt" om jag säger så men efter några gångers användning blir det super! Du hittar den på alla "vanliga" affärer som H&M, Lindex, Åhlens m.m. Jag brukar köpa min på H&M oftast för den är billigast där! Den kostar 169kr på Åhlens men på H&M brukar dom ha den för 129kr tror jag. 
Så om ni funderar på en ny mascara tipsar jag verkligen er om denna!! 

systra mi

hejhej!
 
Har inte så mycket att säga er. Står stilla i huvudet.
Kanske har ni några önskemål om vad ni vill se och läsa om mer på bloggen? Kom gärna med förslag. 
Ikväll ska jag och träna fotboll och plugga. Var även och träna fotboll igår. Haha fick då två nya små kompisar.. Två små killar på 8 år;) Dom var också och spela fotboll och oj så kul jag hade det;).
Vi hörs, ha det!
♥systra mi♥

striped

Hej där!!
 
Veckans jobbigaste dag avklarad!! Dock var den inte alls jobbig idag pga av att vi fick ett 2 och en halv timmes långt hål vi lunch:):) Det var naaajs!! Ikväll ska jag börja plugga matte sen ska jag nog ut och springa eller träna fotboll en sväng. Förresten så vill jag passa på och tacka för gårdagens grymma statistik!! Tacktacktack!!!
Ha deeet!
såhär var jag klädd idag. dock hade jag ju inte jackan på mig inne;)
jacka, kappahl   /    tröja, vila   /   byxor, kappahl   skor/ skopunkten   örhängen/ guldfynd   /  armband(syns ej på bilden) Thomas Sabo och Pandora.

black and white


måndag igen

Då var det vardag igen. Har haft en bra dag trots allt. Dock var jag otroligt trött när jag vaknade imorse.. Usch!! 
Ikväll ska jag ta det lungt. Inga planer och inte så mycket plugg:)
Till igår då, hade en mysig dag, tränade och tog det lungt. Sedan for jag och träffade Sannah hemma hos henne sedan for vi och tog en fika på Waynes. Väldigt trevligt!! 
Hoppas ni haft en bra start på veckan, kramis!
Fina Sannah

room tour

Hej på er!

För någon helg sedan gjorde jag en room tour eftersom att jag fått frågor om jag kan göra det. Men jag har aldrig tagit mig tid att klippa ihop den. 
Om jag ska vara ärlig känns det lite småtöntigt det här med room tour.. Hahah.. Men ni ville ju såå:) Nä men hoppas ni gillar den.
Ha deet! 
se i HD för bästa kvalitet.

saturday

Hejdär!

Vaknade ganska tidigt imorse. Vid halv 9 redan!! Varför är sängen inte lika skön på helger som på vardagar??? Nu har jag nyss fixat mig och har inga planer för dagen. Kanske blir det lite innebandy tittande eller så blir det nog stan. Får se hur det blir.
Igår kväll for jag med pappa och åt på vezzo. Mamma och Johanna var på Johannas innebandy så det blev bara han och jag. Det var myyys.
Ha en underbar lördag, många kramar♥

fredag

Heeej!

Så underbart med fredag. Gud vad veckorna går fort!! Hade iaf no:prov idag som kändes riktigt bra! Hoppas det visar sig på resultatet bara.. För kvällen har jag inga planer. Får se vad som händer. 
Ha en fortsatt bra fredag
senaste från instagram.

blue

 
Hejhej!
 
Dagen flöt på bra. Syven kom och pratade om gymnasievalet idag. Blir en aning stressad.. Har ju ingen aning om vad jag ska välja!! Men som tur är så är det ju ändå ett tag kvar. Men med tanke på hur fort tiden går ju är jag nog snart där och ska välja ändå... 
Efter skolan tvinga jag med mig jojjan ut och fotade lite outfitbilder till er:) Det var är så fint ute med alla färger!!
Love♥
tröja, topshop  /   halsband, vet ej  /   jeans, dr.denim  /   örhängen, guldfynd   /   känga, din sko  
 
hade flera ringar också men tog av dom när jag kom hem och glömde sätta på mig dom igen sen..

onsdag

Skoldagen gick fort. Gillar onsdagar. Bra schema och bara två dagar kvar till helg. Ikväll så står det som vanligt plugg på schemat. Ska försöka plugga effektivt och verkligen anstränga mig så jag kan få en stund ledig ikväll åt att göra något annat!!
Vi hörs, kram!

trötter

Hej där!
 
Dålig bloggning har det varit men har fullt upp.. Igår vid lunchtid for jag med skolans SM-lag och spelade fotbollsmatch. Det var riktigt kul att spela fotboll igen!! Känns som längesedan eftersom säsongen var slut för några veckor sen. Förlorade gjorde vi dock.. Men skolan vi mötte var en fotbollsklass så jag tyckte vi gjorde det bra. Måndagskvällen gick åt till att plugga som även denna kväll gjort. Jag är så oeffektiv när jag pluggar så allt tar så lång tid, därför blir det ingen tid över. 
Nu är jag trött som ett as, så ska ta och sova snart. Godnatt alla fina

godmorgon♡

Godmorgon solstrålar!
 
Igår var det fredag vilket betydde att min praovecka var slut. Nästan så det kändes lite tråkigt. Jag har haft en rolig vecka. Dock lite under mina förväntingar tyvärr. Men jag trodde jag skulle få göra lite mer och så. Menmen mycket nytt har jag iaf lärt mig:)
Igårkväll for jag till Eric och där var det ett helt gäng med folk. Trevligttrevligt!
För dagen har jag inga planer. Får se vad som händer. 
Kramkram

Torsdag

Hejhej!

Idag kan jag då inte klaga på att jag har haft lite och göra!! Varit i studion och fixat hela dagen. Hade aldrig i mitt hela liv trott att det skulle vara så mycket att fixa i ordning inför ett program!! Idag var det även två sändningar jag var med på. Då sitter jag bara och kollar på men det är kul för det händer så mycket. Träffade även ett gäng kändisar idag bl.a. Maria Mena(norsk sångerska, hon på bilden), Henning Mankell(författare) och Alexandra Pascalidou(programledare). Det var kuuul! 
Nu ska jag ta det lungt. Är sååå trött. Jobbat från 9 till 7! 
Kramkram
Blir mycket collage nu, men jag har så mycket bilder att visa...
Vad gör jag för min på sista bilden egentligen...?

Onsdag

Heej!
Hittills har praoen varit sådär om jag ska vara ärlig. I måndags och igår har jag mest suttit och tittat på. Har som inte gjort så mycket vilket varit tråkigt. Men igårkväll var jag ju med och kollade på livesändningen av go kväll vilket var jättekul! 
Idag har det också varit kul. Fick även vara i sminket ett tag idag vilket var väldigt kul. Fick måla naglarna på gäster och lite så haha! Sedan var jag med på sändningen på eftermiddagen. Roligtroligt. Nu ska jag göra bort lite plugg hade jag tänkt. Kram

RSS 2.0